FILMEFREE

Site menu
Tag Board
Our poll
Rate my site
Total of answers: 4

Actiune/Thriller [1] [2] [3]

Thumbnail Caption

Thick As Thieves.2009

Un hot cu experienta (Morgan Freeman) angajeaza un alt hot (Antonio Banderas), dar amator intr-ale furatului de prin banci, pentru o super-lovitura: spargerea unei seif inexpugnabil in care se ascund bogatii de o valoare incalculabila, printre care si doua oua Faberge. Daca unul dintre hoti nu vrea decat sa-si returneze datoria pentru care mafia ruseasca il ameninta cu moartea, celalalt are propriile lui planuri in legatura cu prada.

Download film

Domnolad subtitrare

 
Thumbnail Caption

Spartacus

Filmul prezinta viata bravului legendar trac, Spartacus. Silit sa-si petreaca o mare parte a vietii sale, muncind din greu, ca sclav, in desertul Egiptului, Spartacus (Goran Visnjic) este cumparat de catre proprietarul unei scoli romane de instruire a gladiatorilor, Lentulus Batiatus, impresionat de curajul si forta tanarului trac. In timpul instruirii sale, Spartacus se indragosteste de frumoasa Varinia (Rhona Mitra), una din sclavele personale ale lui Batiatus, dar pe care il respinge de fiecare data...

Download film-CD1                             Download film-CD2

Download subtitrare-CD1                    Download subtitrare-CD2

 
Thumbnail Caption

The Number 23

Prizonier intr-o sumbra obsesie cu numarul 23, Walter Sparrow (Jim Carrey) isi schimba viata intr-un infern de tortura psihologica care ar putea sa duca la moartea sa precum si la moartea celor dragi. Stimulat de un roman misterios, Numarul 23, pe care nu indrazneste sa-l lase din mana, Walter este fortat sa dezvaluie secretele trecutului sau inainte ca el sa-si poata continua viata cu sotia sa, Agatha (Virginia Madsen), si fiul adolescent Robin (Logan Lerman).

Download film

Domnolad subtitrare

 
Thumbnail Caption

Mind Hunters

Harris, un agent FBI, antreneaza un grup de studenti pentru a deveni experti in profilurile de criminali in serie. Acesta ii duce pe o insula intr-un weekend pentru cateva simulari si exercitii in care trebuie sa prinda un criminal fals. Atunci cand cativa agenti FBI sunt omorati cu adevarat, criminalul nu poate fi altcineva decat unul dintre ei. Conducatoarea grupului, Sara, trebuie sa stea in viata pentru a descoperi care dintre colegii ei este criminalul.

Download film

Domnolad subtitrare

 
Thumbnail Caption

End Game

Alex Thomas (Cuba Gooding Jr.), unul dintre agentii cel mai bine pregatiti din cadrul Serviciilor Secrete americane, se afla in garda presedintelui atunci cand acesta a fost asasinat. Haituit de propria constiinta si neputand sa accepte niciodata acest esec, el face echipa cu reportera Kate Crawford pentru a descoperi adevarul din spatele unei uriase conspiratii. Ei descopera un complot de proportii, dar si faptul ca adevarul era mult mai aproape de ei fata de cum isi imaginau...

Download film

Domnolad subtitrare

 
Thumbnail Caption

Mihai Viteazul

Mihai Viteazul este un film istoric. Rolul principal, cel al lui Mihai Viteazul, a fost interpretat de actorul Amza Pellea. Un film saga difuzat în doua parti, probabil cea mai impresionanta producutie istorica din cinematografia româneasca. Pelicula realizata în 1970 sub bagheta regizorala a lui Sergiu Nicolaescu si produsa de România Film a intrat dupa trei ani în circuitul international unde a fost vizionat de cinefili din diverse culturi si tari.

Download film (partea I)

Domnolad film (partea II)

 
Thumbnail Caption

Rambo IV

De aproape 60 de ani, locuitorii din Burma, tarani, in majoritate fermieri, au luptat pentru supravietuire impotriva opresiunii militare burmane. Tortura, crima, viol, mutilare si executii in masa - toate au determinat un milion de oameni sa se refugieze in tabere si mai multe milioane sa se ascunda in paduri si in munti pentru a da o batalie zadarnica pentru supravietuire. Natiunile Unite au numit distrugerea sistematica a karenilor "un genocid lent, dar sigur".

Download film

Domnolad subtitrare

 
Thumbnail Caption

Greu de ucis IV

Week-end-ul din 4 iulie rezerva o mare supriza neplacuta americanilor: intreaga tara este paralizata, ca urmare a unui atac terorist asupra infrastructurii computerizate. Misteriosul autor, un hacker extrem de ingenios, a prevazut toate aspectele digitale ale planului, dar a trecut cu vederea elementul "analogic": interventia detectivului John McClane.

Download film-CD1                            Download film-CD2

Domnolad subtitrare-CD1                  Domnolad subtitrare-CD2

 
Thumbnail Caption

In numele regelui

Farmer, un barbat simplu din regatul Ehb, are o singura dorinta: ca familia lui sa supravietuiasca vremurilor grele prin care trece regatul. Dar viata localnicilor devine si mai grea cand despoticul Gallian invadeaza Ehb, iar Farmer trebuie sa-asi abandoneze satul de bastina pentru a-si salva sotia si regele. Va reusi Farmer sa-si duca la bun sfarsit misiunea? Film inspirat de jocul video Dungeon Siege.

Download film-CD1                          Download film-CD2

Domnolad subtitrare-CD1                Domnolad subtitrare-CD2

 
Thumbnail Caption

Pistol Whipped

Steven Seagal este Matt, un fost politist de elita, care are o problema cu jocurile de noroc si un munte de datorii. Cand un tip misterios se ofera sa îi acopere toate datoriile daca în schimb îl asasineaza pe cel mai celebru gangster din oras, Matt ia o decizie care îi va schimba viata pentru totdeauna. Singurul om care îl poate apara pe Matt este casatorit cu fosta sotie a acestuia si detine legal custodia asupra fiicei sale. Mai rau este faptul ca Matt are probleme cu alcoolul si jocurile de noroc, care îi distrug permanent eforturile de a fi un tata bun. El are sansa de a lua totul de la zero cand un batran misterios cumpara toate vechile lui datorii la masa de joc.

Download film                               Domnolad subtitrare

 
Ultimile aparitii
 
 
 
 

 

Login form
Search
Site friends
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Copyright MyCorp © 2019 Website builderuCoz
top 90